Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

2050: Επίθεση από το μέλλον - Διορθώνω το παρελθόν, εξασφαλίζω το μέλλον*




Σωτήριων έτος 2050, σωτήριος μήνας Δεκέμβριος, σωτήρια μέρα Κυριακή.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης είναι πλέον πραγματικότητα.
Η Πολιτεία της Ελλάδος είναι μια εκ των ανεξάρτητων πολιτειών που επιλέγει, δημοκρατικά και εν πλήρη ελευθερία, τούς κυβερνήτες της.
Η κυβέρνηση της Ελληνικής πολιτείας συντάσσει εν πλήρη ελευθερία τον οικονομικό προϋπολογισμό της χώρας, ο οποίος λαμβάνει υπόψη τα πλαίσια ελευθερίας που επιτρέπει ο ψηφισμένος από το σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών ομοσπονδιακός προϋπολογισμός.
Ο Ευρωπαϊκός πληθυσμός που κατοικεί στην Ελληνική Πολιτεία αποτελείτε από πολίτες με Ελληνική Ιθαγένεια, πολίτες που είναι Ευρωπαίοι Υπήκοοι καθώς και εργαζόμενους χωρών εκτός Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης που τους επιτρέπεται να εργάζονται στις οικονομικές ζώνες που αποτελούν την ατμομηχανή της ομοσπονδιακής οικονομίας.
Όλοι οι Ευρωπαίοι υπήκοοι που ζουν στην Ελλάδα απολαμβάνουν τα Συνταγματικά προστατευμένα δικαιώματα που προσδιορίζει το κοινό ευρωπαϊκό σύνταγμα.
Η ασφάλεια της Ελληνικής Πολιτείας εξασφαλίζεται από την ευρωπαϊκή αστυνομία που προστατεύει όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που ζουν στο κοινό τους σπίτι.
Η ασφάλεια της Ελληνικής Πολιτείας δεν χρειάζεται πλέον της υπηρεσίες ενός απαρχαιωμένου θεσμού όπως είναι ο στρατός αφού τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τα διαφυλάττει ο ΟΤΑΝ.
Στην Ελληνική Πολιτεία, στοιχειά που λειτουργούσαν διχαστικά, διαιρετικά, παύουν να αποτελούν πραγματικότητα. Εθνικά σύμβολα του παρελθόντος έχουν δώσει τη θέση τους σε ομοσπονδιακά σύμβολα του μέλλοντος. Το παρελθόν που διέκρινε την χώρα από τις λοιπές χώρες μένει στο παρελθόν. Το μέλλον στοιχεία που να αναδεικνύουν την κοινή προοπτική.
Στην Ελληνική Πολιτεία η οικονομική δραστηριότητα λειτουργεί με τους ομοσπονδιακούς κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού και επιβλέπεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδιακή κυβέρνηση, στην εκλογή της οποίας συμμετέχουμε κατά το ποσοστό που στην Ελληνική πολιτεία αναλογεί.
Στην Ελληνική Πολιτεία όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται υπό το πρίσμα των συμφερόντων της ευρωπαϊκής οικογένειας, αναπόσπαστο τμήμα της οποίας είμαστε, και προωθούν τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών που ζουν στην Ελληνική πολιτεία αλλά σαφώς δεν έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των υπολοίπων πολιτών της ομοσπονδίας.
Οι πολίτες της Ελληνικής πολιτείας ζουν υπερήφανοι για την ευρωπαϊκή οικογένεια, η οποία μερικά χρόνια πριν απέδειξε στην πράξη, με την υιοθέτηση του χρέους των ασθενέστερων οικονομικά χωρών, την αλληλεγγύης της σε αυτούς και την πίστη της στην αξία κάθε πολιτείας μέλους.
Οι πολίτες της Ελληνικής πολιτείας απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσιών παιδείας, αφού η υιοθέτηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων σπουδών σε συνδυασμό με τη έμφυτη διάθεση του ανθρώπου για μάθηση, οδηγεί σε εντυπωσιακά αποτελέσματα παραγωγής νέων επιστημόνων που προσφέρουν στην ανάπτυξη της ευρωπαϊκής οικονομίας καθώς και εξιδανικευμένων βιομηχανικών εργατών.
Στην Ελληνική Πολιτεία το σύστημα υγείας είναι πλέον εφάμιλλο των υπολοίπων πολιτειών της Ευρώπης και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει σε όσους έχουν τα οικονομικά εχέγγυα, είναι υψηλή.
Η Ελληνική Πολιτεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με την αύξηση, λόγω της πολιτικής που εφαρμόστηκε τα προηγούμενα χρόνια, του ποσοστού του οικονομικά ενεργού πληθυσμού επί του συνολικού πληθυσμού (πρέπει να σκεφτείς λίγο για να δεις πώς έγινε αυτό), το οποίο, σημειωτέον, μειώνεται σταδιακά, εκτόξευσε την ανταγωνιστικότητά της στην παγκόσμια σκηνή αλλά και ανακατεύθυνε μέρος του παραγόμενου εγχώριου πλούτου που αποτελούσε τη συνεισφορά τής πολιτείας στο Ευρωπαϊκό Ταμείο, στο εσωτερικό.
Η Ελληνική πολιτεία που έκλεισε τα αυτιά της στις σειρήνες της δραχμής, που στήριξε το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα βοηθώντας με τις παρεμβάσεις της στη βελτίωση της αρχιτεκτονικής του ευρώ, και που υιοθέτησε, για το συμφέρον των πολιτών της, την πολιτική του διπλού νομίσματος, ευρώ προς τα έξω, δραχμές προς τα μέσα, συμβάλει στην ευημερία της Ευρωπαϊκής οικογένειας.

Μόνο πρόβλημα αποτελούν ορισμένοι που δεν έχουν εγκαταλείψει τις πολιτικές διαίρεσης και διάσπασης της κοινής ευρωπαϊκής οικογένειας.
Ορισμένοι που δεν νοούν να βάλουν πάνω από το τοπικιστικό τους συμφέρον την ευρωπαϊκή ενοποίηση, που προτιμούν να πεινούν παρά να τρώνε από αυτά που Ευρωπαίοι αδελφοί τους διαλέγουν γι’ αυτούς.
Ορισμένοι που προτιμούν την οπισθοδρόμηση στο όνομα της εθνικής ταυτότητας και όχι την πρόοδο στο όνομα της Ευρωπαϊκής ταυτότητας.
Ορισμένοι που ορμώμενοι από παραδείγματα εθνικού φανατισμού του παρελθόντος, όπως είναι η επανάσταση του ’21, το ΟΧΙ στους Γερμανούς και άλλα τέτοια φαιδρά, εναντιώνονται στο μέλλον των παιδιών της Πολιτείας της Ελλάδας αρνούμενοι τη θέση που δικαιωματικά τους ανήκει στην Ευρώπη των λαών.
Έχουν όμως γνώση οι φύλακες. Διετής έρευνα κατέδειξε ότι οι αιτίες της ανωμαλίας βρίσκονται πίσω στο 2012 όπου το ταχύτητα μεταβαλλόμενο πολιτικό περιβάλλον δεν είχε γίνει αντικείμενο πλήρους ελέγχου.
Βοηθούσης της τεχνολογίας, έχει οργανωθεί επιχείρηση διόρθωσης της παρελθοντικής πραγματικότητας. Η αποστολή προς το 2012 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 Δεκεμβρίου 2050 με την κωδική ονομασία «Διορθώνω το παρελθόν, εξασφαλίζω το μέλλον». Το σχέδιο ευφυές, η εκτέλεση απλή, ο ξενιστής πλέον γνωστός, η επιτυχία δεδομένη… αν και ποτέ δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι με τους Έλληνες.


*Του Κωνσταντίνου Νάκκα

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...